Χανιώτη

H απόλυτη επιλογή διακοπών

Ανατολικά της χερσονήσου της Κασσάνδρας βρίσκεται το γραφικό χωριό της Χανιώτης . Πόλος έλξης πολλών τουριστών χάρη στα κρυστάλλινα νερά που διαθέτει και της ηρεμίας που μπορεί να προσφέρει. Ένα χωριό που συνδυάζει την ιδιωτικότητα και την πολυκοσμία ταυτόχρονα κάνοντας το μέρος ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια και φιλικές παρέες που θέλουν να περάσουν ήρεμες και έντονες διακοπές .

Κατά τη διάρκεια της ημέρας στα beach bar της που σφύζουν από ζωή, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν την πανέμορφη θάλασσα με ξαπλώστρες και θαλάσσια sports ενώ υπάρχουν και πιο απομονωμένες παραλίες γι’ αυτούς που αναζητούν μια ήρεμη ημέρα στη θάλασσα . Βeachbars αρκετά οργανωμένα για διασκέδαση το πρωί και το βράδυ βρίσκονται στα 5 λεπτά απόσταση με τα πόδια. Τα άφθονα μαγαζάκια στους πεζοδρόμους της είναι ο ιδανικός απογευματινός περίπατος για αναμνηστικά δώρα. Μαγαζιά για καφέ, παγωτό και cocktails όλα βρίσκονται στην καρδιά του χωριού. Παραθαλάσσια το χωριό διαθέτει εκκλησία και μεγάλο πάρκο όπου τα παιδιά μπορούν να περάσουν ανέμελες ώρες. Επίσης, το χωριό διαθέτει supermarkets,minimarkets, φούρνους, κρεοπωλεία και ATM. Ταβερνάκια για ψάρι και ουζάκι βρίσκονται διάσπαρτα εδώ κι εκεί στο χωριό καθώς και εστιατόρια για κρέας, pizza και μακαρονάδες. Το Πευκοχώρι βρίσκεται στα 4km ενώ η Καλλιθέα στα 16 km .

Το HaniotiSuite είναι η απόλυτη επιλογή για πολυτελείς διακοπές με οικογένεια και φίλους που αναζητούν μοναδικές εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές που θα μείνουν για πάντα στην καρδιά τους.